Hoe worden de bestelde wijnen geleverd?

Gaudendo geeft zijn klanten drie mogelijkheden.


AFHALING

Bij voorkeur komt u uw bestelling zelf afhalen bij ons: Kattendansstraat 12 te 3500 Hasselt.
Dat geeft u ook de kans om eens wat andere dingen te proeven.
Indien u aangeeft dat u wil afhalen contacteren wij u om een afspraak vast te leggen.


EXPRES LEVERING

Wij kunnen de wijnen ook met een expres levering, tegen betaling bij u bezorgen.
Express leveringen gebeuren meestal binnen de 48h. Na ontvangst van uw betaling!
Express Leveringen worden met DPD verstuurd in een speciale vinologix doos. Vanaf dat moment is Gaudendo niet meer aansprakelijk voor de verzending van de goederen en gelden de Algemene Voorwaarden van DPD. Gelieve daarom steeds zeker te zijn dat uw adresgegevens correct werden ingevuld.
De kostprijs voor deze levering bedraagt 10 euro.


GRATIS LEVERING

Gaudendo wil er alles aan doen om de kosten van uw lievelingswijn zo laag mogelijk te houden. Daarom bieden we u de kans om uw bestellingen gratis te laten leveren, onder bepaalde voorwaarden:

  • Een minimumbestelling van 200 euro.
  • Wij contacteren u om een levermoment af te spreken.
  • Leveringsadres is in Hasselt, Zonhoven, Genk, Diepenbeek, Kortessem, Wellen, Alken, Nieuwerkerken, Herk-de-Stad, Lummen, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Zutendaal, Bilzen, Hoeselt, Tongeren, Borgloon, Heers, Sint-Truiden, Zoutleeuw, Geetbets, Halen, Diest, Beringen.
  • Leveringen buiten deze regio worden verzorgd door DPD aan € 10,00.  Wij leveren de goederen aan DPD af na ontvangst van uw betaling.
  • Levering binnen de 10 dagen, we doen ons best om het binnen de week te leveren

Dit zijn standaardvoorwaarden, we hebben geen problemen om hiervan af te wijken. Aangezien we over heel België leveren is de kans groot dat we ook in uw regio gratis kunnen leveren Gelieve ons hierover te contacteren om te zien wat we voor u kunnen doen. OF op het einde van uw bestelling een mededeling achter te laten.